Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σέρρες: Εμβόλισαν αυτοκίνητο της Αστυνομίας και πήδηξαν στο ποτάμι!

Σέρρες: Εμβόλισαν αυτοκίνητο της Αστυνομίας και πήδηξαν στο ποτάμι!
ΦΩΤΟ από serraikanea

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις άντρες, όχι μόνο δεν σταμάτησε στο σήμα αστυνομικών, αλλά εμβόλισε και συμβατικό αυτοκίνητο της αστυνομίας!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι επιβαίνοντες φέρονται να έπεσαν μέσα στο Στρυμόνα για να γλιτώσουν τη σύλληψη!

Το περιστατικό έγινε γύρω στις 23.00 χθες το βράδυ. Οι αστυνομικοί, θεωρώντας ύποπτο το όχημα, έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει. Εκείνος όχι μόνο σταμάτησε, αλλά αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας, το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις άντρες εμβόλισε συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας Σερρών.

Όταν, μάλιστα, έφτασαν στη γέφυρα του Στρυμόνα και είδαν ότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, οι πληροφορίες τους θέλουν να μη διστάζουν να πηδήξουν ακόμη και μέσα στο ποτάμι προκειμένου να μην τους συλλάβουν οι αστυνομικοί.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί, χωρίς δεύτερη σκέψη, συνέχισαν την καταδίωξη πεζοί και κατάφεραν τελικά να συλλάβουν τον ένα, ο οποίος ήταν μέσα στο νερό, αλλά και τους άλλους δύο, οι οποίοι είχαν σκαρφαλώσει πάνω σε δέντρο.

Η αστυνομία κάνει έρευνα για να διαπιστώσει αν οι συγκεκριμένοι βρίσκονται πίσω από διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια και επιχειρήσεις στην περιοχή. Μία υπόθεση που θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, ωστόσο είναι ένα πραγματικό περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε στο Νομό Σερρών.

Πηγή: serraikanea

 

 

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις