Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν μέσα σε δώμα 11 μετανάστες!

Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν μέσα σε δώμα 11 μετανάστες!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

Απελευθερώθηκαν από δώμα στην περιοχή της Ξηροκρήνης Θεσσαλονίκης 11 αλλοδαποί που κρατούσαν παρά τη θέλησή τους τα μέλη μιας συμμορίας και για την υπόθεση συνελήφθησαν τρία άτομα ηλικίας 58, 49 και 35 ετών.

Σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της συμμορίας, της αρπαγής, της παράνομης μεταφοράς-προώθησης αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και παραβάσεων των “Νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών”.

Το δώμα με τους αλλοδαπούς εντοπίστηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας, όπου οι τρεις συλληφθέντες κρατούσαν τα 11 άτομα, δύο εκ των οποίων ανήλικοι, απαιτώντας να πληρώσουν οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα χρηματικό ποσό, προκειμένου να τους ελευθερώσουν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παράτυποι μετανάστες είχαν μπει στη χώρα, από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου και μεταφέρθηκαν στο δώμα της ταράτσας όπου κρατούνταν με την απειλή βίας.

Σε έρευνα στο σπίτι 58χρονου στην ίδια περιοχή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης, 14 συσκευασίες που περιείχαν σπόρους κάνναβης, υλικά συσκευασίας (χάρτινες καρτέλες, κολλητική ταινία), 7 φυσίγγια των 9mm και ένας σιγαστήρας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις