Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πιάνουν… δουλειά για να καθαρίσουν τα βαγόνια του Μετρό [pics]

Θεσσαλονίκη: Πιάνουν… δουλειά για να καθαρίσουν τα βαγόνια του Μετρό [pics]

Οι τέσσερις φύλακες που είχαν τοποθετηθεί στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας φαίνεται πως δεν ήταν αρκετοί για να σταματήσουν τους δράστες του βανδαλισμού στα νέα βαγόνια του Μετρό. Τα οποία έγιναν… αγνώριστα από τα γκράφιτι.

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να φτάσουν τα νέα βαγόνια του Μετρό στη Θεσσαλονίκη και κάποιοι θέλησαν να τα «υποδεχτούν» με τον δικό τους τρόπο. Τα γέμισαν γκράφιτι και έγραψαν κι ένα μήνυμα… καλωσορίσματος: «Welcome home baby».

Οι άγνωστοι έκαναν τα γκράφιτι στη μια πλευρά των δυο από τα τέσσερα βαγόνια του μετρό, μόλις λίγα 24ωρα μετά την πανηγυρική άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής (19.05.2019). Όταν οι άνδρες της ασφάλειας αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Στο χώρο δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας και το έργο του εντοπισμού τους μάλλον γίνεται αδύνατο.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κρινής

Από το πρωί της Δευτέρας (20.05.2019), τα συνεργεία καθαρισμού θα πιάσουν δουλειά ώστε να επανέλθουν τα βαγόνια του Μετρό στην… κανονική τους κατάσταση.

Ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι θα καταθέσει πρόταση να εξοπλιστεί το αμαξοστάσιο του μετρό της Πυλαίας με εσωτερικό κύκλωμα και κάμερες για την ακόμη πιο στενή παρακολούθηση του χώρου και καταγραφή των «ύποπτων» κινήσεων που μπορεί να σημειωθούν.

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις