Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τους έβλεπαν να πίνουν αυτό τον καφέ και προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους [pics, video]

Θεσσαλονίκη: Τους έβλεπαν να πίνουν αυτό τον καφέ και προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους [pics, video]

Στη Θεσσαλονίκη μπορεί κανείς να παραγγείλει και να πιεί και “αυτόν” τον καφέ… Ένας καφές διαφορετικός από όλους τους άλλους, καθώς μπορείς να πιείς στον καφέ σου, ότι μπορείς να φανταστείς…

Αλήθεια, πως θα σας φαινόταν αν εκεί που πίνατε τον καφέ σας, βλέπατε τον διπλανό σας να… πίνει στο ποτήρι τον Αλέξη Τσίπρα ή τον Πάνο Καμμένο; Στους νέους δρόμους που έχουν ανοίξει για τις επιχειρήσεις, οι καινοτόμες ιδέες είναι το κλειδί για την επιτυχία, και αυτοί οι επιχειρηματίες φαόινεται πως έπιασαν… λαβράκι.

Ο καφές είναι το απαραίτητο ρόφημα της ημέρας. Είναι όμως και τέχνη, αφού η βιομηχανία του καφέ συνεχώς εξελίσσεται.  Πως θα σας φαινόταν λοιπόν, αν πίνατε τον καφέ σας βλέποντας τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο; Ή αν θα μπορούσατε να βάλετε όποια φωτογραφία εσείς θέλετε; Στη Θεσσαλονίκη, που αγαπά ιδιαίτερα τον καφέ, αυτό είναι εφικτό.

Στο κέντρο της πόλης, η Ελισάβετ και η Ειρήνη δίνουν χρώμα στον καφέ των πελατών τους με τη δική τους πατέντα. Στο «Colored coffee» το φρέντο καπουτσίνο και η σοκολάτα, αποκτούν άλλο… νόημα καθώς ο κόσμος μπορεί να βάλει τη φωτογραφία ή το σχέδιο που θέλει!

Πηγή: life-events.gr

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις