Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βρήκαν τους δράστες της επίθεσης ένα χρόνο μετά

Θεσσαλονίκη: Βρήκαν τους δράστες της επίθεσης ένα χρόνο μετά
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 22χρονου, πριν από έναν χρόνο, στη Θεσσαλονίκη. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τέσσερις άνδρες, από τους οποίους συνελήφθησαν οι τρεις, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Ύστερα από πολύμηνη έρευνα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταυτοποίησαν ως δράστες τέσσερα άτομα, ηλικίας 24, 22, 23 και 26 ετών, τα οποία το πρωί της 12ης Ιουνίου 2018, στην περιοχή της παραλίας κοντά στο ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλάς”, επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας και με τη χρήση αιχμηρού αντικείμενου, σε νεαρό (21 ετών τότε) με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Ο τραυματίας νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Πιθανολογείται ότι η επίθεση έγινε για οπαδικές διαφορές.

Σε βάρος των τεσσάρων ατόμων εκδόθηκαν ισάριθμα εντάλματα σύλληψης από την Τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν οι τρεις ηλικίας 22, 23 και 26 ετών.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία -για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων- θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις