Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Υπογράφεται σήμερα η σύμβαση παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά

Θεσσαλονίκη: Υπογράφεται σήμερα η σύμβαση παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά
Από την παράδοση σύμβασης παραχώρησης του στρατοπέδου από τον πρωθυπουργό στις 8/3/17 - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Υπογράφεται, σήμερα, η σύμβαση παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στον ομώνυμο Δήμο και ανοίγει ο δρόμος για την εξέλιξή του σε Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά.

Τη σύμβαση θα υπογράψει ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο διευθυντής του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, αντιστράτηγος Αντώνιος Κονδύλης.

Το γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κινητοποίησε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ώστε να αρθούν τα όποια γραφειοκρατικά εμπόδια και να υπογραφεί άμεσα η συμφωνία, με την οποία υλοποιείται η κυβερνητική δέσμευση για απόδοση του πρώην στρατοπέδου στους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης θα γίνει στη διάρκεια της παρουσίασης – διαβούλευσης των στρατηγικών στόχων ανάπλασης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα και εκπροσώπων της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, θα τοποθετηθούν για το μελλονικό Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος και η γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Μαρία Ανδρεαδάκη Βλαζάκη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις