Κυριακή, 26 Μαΐ
22oC Αθήνα

“Το κάνει τα τελευταία 20 χρόνια”! Σάλος για τον καθηγητή που συνελήφθη στις Σέρρες γιατί ζητούσε ανταλλάγματα!

“Το κάνει τα τελευταία 20 χρόνια”! Σάλος για τον καθηγητή που συνελήφθη στις Σέρρες γιατί ζητούσε ανταλλάγματα!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Εκπρόσωπος των φοιτητών καταγγέλλει στο NewsIT.gr ότι η δράση του καθηγητή ξεκίνησε πριν από δύο δεκαετίες
– Εκατοντάδες είναι οι καταγγελίες που έχουν γίνει για τον συγκεκριμένο άνθρωπο
– Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των φοιτητών ζητούσε και ερωτικά ανταλλάγματα όταν επρόκειτο για φοιτήτριες
– Η “ταρίφα” ήταν 250 ευρώ το μάθημα

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα λέει στο newsIT.gr ο εκπρόσωπος των φοιτητών, μετά τη σύλληψη του καθηγητή των ΤΕΙ…

Ο καθηγητής του ΤΕΙ στις Σέρρες συνελήφθη κατηγορούμενος για δωροληψία, καθώς φέρεται να αποσπούσε διάφορα ανταλλάγματα από σπουδαστές του Ιδρύματος, προκειμένου να περάσουν τα μαθήματά του. Ως άμεσοι συνεργοί του συνελήφθησαν δύο ιδιοκτήτες φροντιστηρίου της ίδιας πόλης.

“Το κάνει 20 χρόνια”

Όπως είπε στο newsIT.gr ο εκπρόσωπος των φοιτητών Ν. Τζιουτζιος, “έρχονται φοιτητές και μας λένε καθημερινά ότι το πρόβλημα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος το κάνει συστηματικά… Οι τρόποι είναι τρεις: Ή κάνεις μια πρακτική, το φροντιστήριο αυτό και σε περνάει ή πηγαίνεις και καλά ότι παρακολουθείς το μάθημα και του δίνεις 250 ευρώ το μάθημα ή πηγαίνεις στο γραφείο του και τα βρίσκεται εκεί με άλλους τρόπους”

Ο ίδιος, είπε ότι τα δύο χρόνια που είναι εκπρόσωπος των φοιτητών τον προσέγγισαν εκατοντάδες φοιτητές ενώ υπάρχουν ακόμα πολλοί που χρωστούν αυτά τα μαθήματα. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, αυτό συμβαίνει “τα τελευταία 20 χρόνια σίγουρα”.

“Ο άνθρωπος αυτός έχει κάνει κάτι παράνομο… Χρηματιζόταν για να κάνει μαθήματα, 250 ευρώ το μάθημα. Για να πάρει κάποιος το πτυχίο του στο τμήμα αυτό, έπρεπε να περάσει 7 μαθήματα, τα δικά του. Και όπως καταλαβαίνουμε το ποσό είναι υπερβολικά μεγάλο, για μια οικογένεια στην οικονομική κρίση… Πιστεύουμε ότι η Δικαιοσύνη θα λάβει υπόψη τα πάντα και θα δικαιωθούμε και εμείς ως σύλλογος φοιτητών και όλοι οι φοιτητές σε αυτή την πόλη”.

Και ερωτικά ανταλλάγματα

“Και αν είσαι κοπέλα, τα βλέπει τα πράγματα αλλιώς. Πρέπει για να περάσεις το μάθημα ‘να πάμε το βράδυ για ένα ποτό ή να πάμε σε ένα ξενοδοχείο'”…

“Έχουν γίνει αρκετές καταγγελίες και στην Αστυνομία και στη σύγκλητο του ΤΕΙ. Φάνηκε ότι έχουν γίνει μόνο δύο ή τρεις καταγγελίες γενικά. Σε όλες αυτές τις καταγγελίες έπρεπε κάποιος να παραστεί σαν μάρτυρας. Τελευταία στιγμή κάτι γινόταν και ο μάρτυρας εξαφανιζόταν. Δεν εμφανιζόταν ποτέ.

 

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις