Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τραγωδία με νεκρό βρέφος στη Θεσσαλονίκη! Γέννησε μόνη και της έπεσε από τα χέρια!

Τραγωδία με νεκρό βρέφος στη Θεσσαλονίκη! Γέννησε μόνη και της έπεσε από τα χέρια!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η 17χρονη μητέρα φέρεται να γέννησε μόνη της στο σπίτι της οικογένειάς της ενώ είπε ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος!

Οι πληροφορίες για την τραγική αυτή υπόθεση, που εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, λένε ότι η 17χρονη γέννησε ένα κοριτσάκι, στο διαμέρισμα της αλλά το νεογνό  της γλίστρησε από τα χέρια και έπεσε στο δάπεδο, κατά τον τοκετό. Το αποτέλεσμα ήταν να πάθει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και να χάσει τη ζωή του.

Σε βάρος της ανήλικης μητέρας σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για παιδοκτονία. Την υπόθεση χειρίζεται η Ε’ ανακρίτρια Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες και για άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως γνώριζαν αλλά δεν βοήθησαν την κοπέλα. Γίνεται έρευνα για να εντοπιστεί ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού ο οποίος μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστος και  για αυτό το λόγο ελήφθησαν δείγματα DNA από το νεκρό βρέφος.

Η 17χρονη τσιγγάνα, η οποία κατάγεται από πομακοχώρι της Ξάνθης, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος και ότι έκοψε με μαχαίρι τον ομφάλιο λώρο όταν γέννησε μέσα σε δωμάτιο του σπιτιού που διαμένει με τους γονείς της.

Οι τελευταίοι την οδήγησαν σε εφημερεύον νοσοκομείο και όταν διαπιστώθηκε ότι προηγήθηκε τοκετός οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία. Το μωρό βρέθηκε νεκρό, μέσα σε ένα σάκο, στο δωμάτιο του σπιτιού.

Πηγή: Εθνος

 

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις