Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Χειρόφρενο στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης!

Χειρόφρενο στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μετά από συνέλευση που έγινε σήμερα μεταξύ των εργαζομένων του ΟΑΣΘ για το πως θα αντιδράσουν στην απόφαση της κυβέρνησης για να εκχωρήσει γραμμές στα ΚΤΕΛ, αποφάσισαν να προχωρήσουν σήμερα από τις 7 το απόγευμα μέχρι και το τέλος της βάρδιας σε στάση εργασίας.

Επιπλέον, αύριο θα υπάρξει 24ωρη απεργία, με προσωπικό ασφαλείας να πραγματοποιεί ορισμένα δρομολόγια. Αύριο το πρωί επίσης θα ξανασυζητήσουν για το πώς θα κινηθούν τις επόμενες ημέρες

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο στην τροπολογία της κυβέρνησης που εκχωρεί τα υπεραστικά δρομολόγια που πραγματοποιεί ο Οργανισμός στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης μέσω του ΟΣΕΘ.

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ καταγγέλλουν τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη για την «αυταρχική και χωρίς κανένα διάλογο με τους εργαζόμενους των δημόσιων συγκοινωνιακών φορέων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αλλά ούτε και με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, προώθηση στη Βουλή προς ψήφιση μιας νομοθετικής ρύθμισης που άπτεται της ζωής και της καθημερινότητας του 60% του πληθυσμού της Ελλάδας».

Πηγή: wepost

 

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις