Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κέρκυρα: Άφαντος ο 47χρονος “δράκος”! Πιέσεις από τη Βρετανία για τη σύλληψή του

Κέρκυρα: Άφαντος ο 47χρονος “δράκος”! Πιέσεις από τη Βρετανία για τη σύλληψή του

O 47χρονος που έγινε γνωστός εντός αλλά και εκτός συνόρων, ως ο δράκος της Κέρκυρας παραμένει ασύλληπτος. Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας…

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών δυνάμεων για τον εντοπισμό του 47χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό 34χρονης στην Κέρκυρα. Οι έρευνες επικεντρώνονται στη νότια Κέρκυρα όπου φαίνεται πως βρίσκει καταφύγιο ο 47χρονος άνδρας, καθώς κατάγεται από την περιοχή και την γνωρίζει αρκετά καλά.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι πιέσεις από τη Βρετανία για τη σύλληψή του και την εκ νέου τιμωρία του, καθώς υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε φυλακιστεί δύο φορές -προτού αποφυλακιστεί το 2018 με το νόμο Παρασκευόπουλου- για τα ίδια αδικήματα, τη μία φορά εναντίον μιας Βρετανίδας υπηκόου.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, ανάμεσα στα οποία είναι και το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άνδρας χρίζει φαρμακευτικής αγωγής, την οποία αν δεν λαμβάνει έχει κινδύνους στην υγεία του, καθώς και ότι είναι άνεργος για καιρό συνεπώς δεν έχει καθόλου χρήματα για να ζήσει.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις