Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Κέρκυρα: Εξιχνιάστηκε η χρυσή διάρρηξη σε σπίτι με λεία 200.000 ευρώ

Κέρκυρα: Εξιχνιάστηκε η χρυσή διάρρηξη σε σπίτι με λεία 200.000 ευρώ

Η διάρρηξη και κυρίως η λεία της, είχαν γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης πριν από ένα χρόνο στην Κέρκυρα. Οι αστυνομικοί βρήκαν μια σειρά από απαντήσεις που έψαχναν…

Οι δράστες πίσω από τη διάρρηξη σπιτιού στην Κέρκυρα είχαν φύγει με ένα μικρό θησαυρό. Μέσα στο διαμέρισμα, βρισκόταν χρηματικό ποσό 200.000 ευρώ, που βούτηξαν και εξαφανίστηκαν. Ένα χρόνο μετά την εισβολή, οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στην εξιχνίαση. Διαπίστωσαν ότι δράστες ήταν 3 Έλληνες, που ακόμα δεν έχουν συλληφθεί. Σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας: «εξιχνιάστηκε υπόθεση διακεκριμένης κλοπής, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τριών Ελλήνων, για το αντίστοιχο αδίκημα.

Ειδικότερα, από την ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι -3- εμπλεκόμενοι, έχοντας διακριτούς ρόλους, το πρωί της 11.02.2022, παραβίασαν μπαλκονόπορτα οικίας, σε περιοχή της Νότιας Κέρκυρας και σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, αφαίρεσαν από το εσωτερικό, το χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ, κοσμήματα και 3 κινητά τηλέφωνα.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, κατασχέθηκε 1 ΙΧ αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση του αδικήματος. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις