Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κέρκυρα: Εμφανίστηκε έτσι στην ψαροταβέρνα και έκλεψε την παράσταση – Εντυπωσιακή στα 44 χρόνια της [pics]

Κέρκυρα: Εμφανίστηκε έτσι στην ψαροταβέρνα και έκλεψε την παράσταση – Εντυπωσιακή στα 44 χρόνια της [pics]

Έκανε διακοπές στην Κέρκυρα και η παρουσία της ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη. Οι χλιδάτες διακοπές και η φωτογραφία που ανέβασε…

Το super model (από τα ‘90s μέχρι και σήμερα) Kate Moss ήρθε στην Ελλάδα και την Κέρκυρα. Ιγκόγνιτο και για πραγματική χαλάρωση, μακριά από τα φλας της δημοσιότητας η Kate Moss, με παρέα την 15χρονη κόρη της Lila Grace ήρθε στο νησί φιλοξενούμενη στην πολυτελή βίλα επιχειρηματία στην περιοχή της Ανάλυψης στον Ύψο.

Μεταφέρθηκε εκεί με πλήρη μυστικότητα με λιμουζίνα και τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου απόλαυσε την θάλασσα του Ιονίου και την ησυχία που εξασφαλίζει η Κέρκυρα στους VIP επισκέπτες της (που δεν είναι και λίγοι).

Άλλωστε για όσους γκρινιάζουν ότι η Μύκονος απολαμβάνει τη μερίδα του λέοντος στις επισκέψεις διασημοτήτων, υπάρχει ο αντίλογος της έλευσης στην Κέρκυρα των πραγματικά διασήμων (καλλιτεχνών, επιχειρηματιών, γαλαζοαίματων κ.α.) που δεν επιθυμούν να εκθέσουν δημόσια προσωπικές στιγμές.

Έτσι και το super model, που όλη κι όλη δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, για να αποδεικνύει το πέρασμα από το νησί των Φαιάκων. Στο Toula’s Gastronomy Restaurant στο Αγνί  για να απολαύσει φρέσκα θαλασσινά και δροσερές σαλάτες. Και την θάλασσα της Βόρειας Κέρκυρας, που αγαπά πολύ, αφού είναι γεγονός ότι έρχεται και ξανάρχεται στο νησί (καταγεγραμμένη ακόμη μια έλευση το 2012 και πόσες που δεν έγιναν ευρύτερα γνωστές). Και έπειτα έφτιαξε βαλίτσες για την Ισπανία κι από εκεί ποιός ξέρει; Παλιοζωή…

Πηγή: corfupress.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις