Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κέρκυρα: Η στιγμή που ο Φιλ Φόντεν της Μάντσεστερ Σίτι «πλακώνεται» με τη γυναίκα του σε beach bar

Κέρκυρα: Η στιγμή που ο Φιλ Φόντεν της Μάντσεστερ Σίτι «πλακώνεται» με τη γυναίκα του σε beach bar

Το ζευγάρι έγινε θέαμα σε beach bar στην Κέρκυρα, με άτομα που βρίσκονταν κοντά, να καταγράφουν τις επίμαχες σκηνές με τα κινητά τους τηλέφωνα. Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, έδειχνε να τα έχει χαμένα…

Ο Φιλ Φόντεν και η σύζυγός του, Ρεμπέκα Κουκ, μόνο απαρατήρητοι δεν πέρασαν στο beach bar στην Κέρκυρα που είχαν πάει. Όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, έψαξε το κινητό τηλέφωνο του άντρα της. Οι φωνές της, από αυτά που είδε, ξεσήκωσαν το κατάστημα με τον αθλητή να δείχνει έκπληκτος και να προσπαθεί μάταια για ώρα να την ηρεμήσει. Οι μαρτυρίες για τα όσα έγιναν πλαισιώνουν το βίντεο που βλέπετε παρακάτω με το επεισόδιο…

Το ζευγάρι βρισκόταν σε πολυτελές beach club σε παραλία της Κέρκυρα όταν ξέσπασε η λογομαχία. Τον καυγά μεταξύ του Άγγλου αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι και της κοπέλας του κατέγραψαν σε βίντεο παραθεριστές, που έσπευσαν να ενημερώσουν ΜΜΕ στην πατρίδα τους και φυσικά να δώσουν τις σχετικές εικόνες.

Η κοπέλα του Φιλ Φόντεν, Ρεμπέκα Κουκ ακούστηκε να φωνάζει: «Νομίζεις ότι είμαι ηλίθια;» πριν φύγουν από το θέρετρο. Καθώς ο καυγάς συνεχιζόταν, η Ρεμπέκα είπε: «Δεν μπορούμε να σε πάμε πουθενά, αυτό συμβαίνει πάντα».

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν η Ρεμπέκα Κουκ έπιασε το τηλέφωνο του Φόντεν ενώ εκείνος κολυμπούσε στη θάλασσα. Σύμφωνα με την «The Sun», η κοπέλα εθεάθη να φωνάζει στον μέσο της Σίτι και τον καυγά να παίρνει ένταση.

Ένας μάρτυρας περιέγραψε τι είδε από το περιστατικό. «Πήγε να κολυμπήσει και εκείνη κοίταξε το τηλέφωνό του. Θύμωσε εξαιρετικά. Μάλωναν πραγματικά και ενεπλάκησαν φρουροί ασφαλείας».

Ένας άλλος είπε: «Ήταν ένας καυγάς μεταξύ ενός ποδοσφαιριστή και της κοπέλας του. Φώναζε και ούρλιαζε. Όλα ξεκίνησαν εκεί κάτω στην παραλία. Ήταν πραγματικά επιθετικό και έντονο. Μετά ήρθαν στο μπαρ και εκείνη του φώναζε. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει συνήθως εδώ».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις