Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κέρκυρα: Πυροβολισμοί σε ανοιχτό φαρμακείο – Έσκυψε και σώθηκε η ιδιοκτήτρια που ήταν μέσα

Κέρκυρα: Πυροβολισμοί σε ανοιχτό φαρμακείο – Έσκυψε και σώθηκε η ιδιοκτήτρια που ήταν μέσα

Οι πυροβολισμοί στο φαρμακείο κρατούν από τη νύχτα της Παρασκευής σοκαρισμένη την ιδιοκτήρια, που έζησε τον τρόμο στην Κέρκυρα, λίγο πριν κατεβάσει τα ρολά και επιστρέψει στο σπίτι της…

Οι πυροβολισμοί σε φαρμακείο στην Κέρκυρα, το βράδυ της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου, έχουν αναστατώσει ολόκληρο το νησί. Ο άγνωστος δράστης έβγαλε κυνηγετικό όπλο και αφού όπλισε, άρχισε να πυροβολεί προς τα ενδότερα. Εκεί ήταν μόνη η φαρμακοποιός που όπως ανέφερε στους αστυνομικούς έσκυψε ενστικτωδώς και δεν τραυματίστηκε. Ο δράστης απομακρύνθηκε και δεν συνελήφθη από τους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στην περιοχή.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, το φαρμακείο στην κοινότητα Χωροεπίσκοποι του Δήμου Κέρκυρας βρισκόταν σε λειτουργία εκείνη τη στιγμή και η ιδιοκτήτριά του κατάφερε την τελευταία στιγμή να καλυφθεί πίσω από τον πάγκο, με αποτέλεσμα να αποφύγει τον τραυματισμό της από τα σκάγια του κυνηγετικού όπλου τα οποία καρφώθηκαν κοντά της.

Η τρομοκρατημένη φαρμακοποιός έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς του τμήματος πυροβόλησαν που διερευνούν τους λόγους της επίθεσης, ωστόσο δεν μπόρεσε να εξηγήσει ποιος ή ποιοι μπορεί να ήθελαν να της κάνουν κακό και για ποια αιτία.

Οι έρευνες συνεχίζονται με την φαρμακοποιό να παραμένει σε κατάσταση σοκ και τους κατοίκους της περιοχής στην Κέρκυρα να σκέφτονται τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, αν εκείνη την ώρα βρίσκονταν οι ίδιοι μέσα για να προμηθευτούν κάποιο φάρμακο ή καλλυντικό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις