Τετάρτη, 17 Απρ.
23oC Αθήνα

Κέρκυρα: Σκότωσε και έθαψε την Αγγελική Πέτρου επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση της – Ομολόγησε ο πατέρας [pics]

Κέρκυρα: Σκότωσε και έθαψε την Αγγελική Πέτρου επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση της – Ομολόγησε ο πατέρας [pics]

Ο πατέρας σκότωσε και έθαψε την 28χρονη κόρη του, στο πίσω μέρος του σπιτιού που έμεναν. Αποκαλύψεις για το ανατριχιαστικό έγκλημα στην Κέρκυρα…

Η δολοφονία στην Κέρκυρα, με θύμα την 28χρονη Αγγελική Πέτρου, από τον ίδιο της τον πατέρα, συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τόσο το νησί του Ιονίου όσο και την υπόλοιπη χώρα. Τα ίχνη της άτυχης κοπέλας, είχαν χαθεί το πρωί της Τετάρτης (02-01-2019) και οι έρευνες για τον εντοπισμό της, αποκάλυψαν τη φρικτή αλήθεια.

Η 28χρονη βρέθηκε τελικά νεκρή και θαμμένη στο πίσω μέρος του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας. Από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία έδειχναν ότι ο κύριος ύποπτος της δολοφονίας ήταν ο πατέρας της, ο οποίος τελικά ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Μάλιστα, αυτός ήταν που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρέθηκε νεκρή η κόρη του. Αρχικά, ο ομογενής από την Αλβανία άντρας, δεν ομολογούσε την δολοφονία της ίδιας του της κόρης, όμως λύγισε από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών που δεν μπορούσε να απαντήσει ενώ υπέπεσε και σε αντιφάσεις που ξεσκέπασαν την αλήθεια.

Δεν ενέκρινε τη σχέση της κόρης του

Αριστερά η άτυχη κοπέλα που δολοφονήθηκε

Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο λόγος που ο πατέρας έφτασε στο ανατριχιαστικό έγκλημα, ήταν η σχέση που διατηρούσε η κοπέλα με ένα νεαρό. Μια σχέση που ο πατέρας όχι μόνο δεν ενέκρινε αλλά απαιτούσε να τελειώσει.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η ταυτότητα του συντρόφου του θύματος, καθώς άλλοι λένε ότι πρόκειται για Αφγανό κι άλλοι για γνωστό Κερκυραίο.

Για το λόγο αυτό οι καβγάδες ανάμεσα σε πατέρα και κόρη ήταν συνεχείς. Κανείς όμως δεν φανταζόταν τα όσα θα ακολουθούσαν. Η σορός της φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο, όμως τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας στράφηκαν από την πρώτη στιγμή στον πατέρα της 28χρονης, καθώς την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας δεν δήλωσε ο ίδιος, αλλά ο σύντροφός της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας “έσπασε” κατά την ανάκριση και ήταν αυτός που υπέδειξε πού ήταν θαμμένη η κόρη του.

Η 28χρονη φέρεται να δολοφονήθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ενώ οι αστυνομικές έρευνες εντοπισμού της ξεκίνησαν χθες μετά την ενημέρωση για την εξαφάνισή της από το φίλο της, όταν η 28χρονη, που εργαζόταν σε κερκυραϊκή επιχείρηση δεν εμφανίστηκε το πρωί στην εργασία της.

Οι εικόνες λίγο μετά την εξιχνίαση του εγκλήματος

Πηγή: corfutvnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις