Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κέρκυρα: Συνελήφθη για κλοπή – Το μπλόκο των αστυνομικών σε δρόμο του νησιού

Κέρκυρα: Συνελήφθη για κλοπή – Το μπλόκο των αστυνομικών σε δρόμο του νησιού

Η κλοπή ολοκληρώθηκε στην Κέρκυρα, αλλά ο δράστης δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη. Οι αστυνομικοί μπλόκαραν το αυτοκίνητο που οδηγούσε και άρχισαν να κάνουν έλεγχο…

Έπεσε στα χέρια αστυνομικών στην Κέρκυρα, πάνω που πιθανότατα πίστευε πως έχει γλιτώσει. Ο 35χρονος είχε ολοκληρώσει την κλοπή και οδηγούσε το αυτοκίνητό του. Μπροστά κάποια στιγμή είδε αστυνομικούς που του έκαναν σήμα να σταματήσει. Δεν προσπάθησε να αναπτύξει ταχύτητα καθώς ήξερε πως δεν υπήρχαν περιθώρια διαφυγής. Ο έλεγχος ξεσκέπασε τα «ένοχα» μυστικά του και λίγο αργότερα βρισκόταν με χειροπέδες σε τμήμα.

Συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Κέρκυρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ένας 35χρονος Έλληνας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω, εντοπίστηκε στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων και συνελήφθη, καθώς στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν, γάντια, διαρρηκτικά εργαλεία και τμήμα χαλκού μήκους 10 μέτρων, το οποίο όπως προέκυψε, λίγη ώρα πριν, είχε αφαιρέσει από ιδιωτικό χώρο, σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, κατασχέθηκε το ΙΧ αυτοκίνητο που ο χρησιμοποίησε κατά τη δράση του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις