Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Κέρκυρα: “Θα αφοσιωθώ στο Θεό” λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης Αντζελίνας μέσα από τις φυλακές!

Κέρκυρα: “Θα αφοσιωθώ στο Θεό” λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης Αντζελίνας μέσα από τις φυλακές!

Αναμένονται ακόμη τα αποτελέσματα DNA που θα δείξουν αν η αδικοχαμένη Αντζελίνα υπήρξε θύμα σεξουαλικής επίθεσης ή ακόμη και βιασμού, λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα ανήμερα την Πρωτοχρονιά…

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο συνήγορος του παιδοκτόνου της Κέρκυρας, Βασίλης Νουλέζας. Όπως δήλωσε θα παραιτηθεί στην περίπτωση που αποδειχθεί σεξουαλική κακοποίηση του θύματος. “Να δούμε αν υπάρχει αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης, το οποίο αρνείται κατηγορηματικά ο εντολέας μου. Εάν διαπιστωθεί κάτι σχετικό, είμαι υποχρεωμένος, αναγκασμένος, να παραιτηθώ από την υπεράσπισή του”, είπε σχετικά.

Στο μεταξύ αναμένονται ακόμη τα αποτελέσματα DNA που θα δείξουν αν η αδικοχαμένη Αντζελίνα υπήρξε θύμα σεξουαλικής επίθεσης ή ακόμη και βιασμού, λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Όπως είπε ακόμη ο συνήγορος του παιδοκτόνου, ο εντολέας του υποστηρίζει ότι δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα για το οποίο κατηγορείται και δεν το διέπραξε εσκεμμένα. Ανέφερε ακόμη ότι είναι σε δεινή ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι διέπραξε αυτές τις πράξεις.

“Θόλωσε το μυαλό μου. Έχασα για ένα – δύο λεπτά την πνευματική μου διαύγεια. Σταμάτησε η σκέψη μου! Σκοτείνιασε το μυαλό μου. Δεν συγχωρώ τον εαυτό μου! Θα αφοσιωθώ στο Θεό”, φέρεται να δηλώνει ο πατέρας της 29χρονης μέσα από τη φυλακή.

“Μου αξίζει η χειρότερη και η πιο αυστηρή ποινή. Δεν ψάχνω ελαφρυντικά. Πονάω για την κόρη μου. Ας με συγχωρέσει ο Θεός”, αναφέρει ακόμη ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις