Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Κέρκυρα: Τιμητική εκδήλωση για τον ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη και τους αθλητές του νησιού που ξεχώρισαν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τιμητική εκδήλωση για τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη και τους διακριθέντες κερκυραίους αθλητές Κων/να Ρωμαίου και τον Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη, καθώς και όλους τους Κερκυραίους αθλητές που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους…

και την πρόοδό τους το διάστημα 2015-2016, διοργανώνει αύριο το απόγευμα η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. «Πρόκειται για μία μεγάλη εκδήλωση τιμής για τον κερκυραϊκό αθλητισμό. Είναι μία πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που δεν σταματά μόνον στη συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες με εκδηλώσεις ανάλογου χαρακτήρα όπου βραβεύουμε ηθικά, τα παιδιά, τους αθλητές μας, που δραστηριοποιούνται και έχουν τις δικές τους επιτυχίες. Είναι απόφασή μας ότι θα στηρίξουμε με κάθε επιτυχία και τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε εκδηλώσεις που μπορούν να γίνουν και θεσμοί» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θόδωρος Γιαλιατσάτος.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα τελετών της Ιονίου Ακαδημίας, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, που θα παραμείνει στην Κέρκυρα για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις του Πρωτοκύριακου, ενώ θα συμμετέχουν η Χορωδία Κέρκυρας και ο Φιλαρμονικός Σύλλογος Σκριπερού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε