Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κιλκίς: Έμεινε εγκλωβισμένη πέντε μέρες σε χαράδρα δίπλα στο νεκρό αδερφό της – Το φοβερό τροχαίο

Κιλκίς: Έμεινε εγκλωβισμένη πέντε μέρες σε χαράδρα δίπλα στο νεκρό αδερφό της – Το φοβερό τροχαίο

Νέα στοιχεία και μαρτυρίες για το τροχαίο έξω από το Κιλκίς. Ο οδηγός έκανε προσπάθεια να αποφύγει σκύλο και το αυτοκίνητο βρέθηκε σε χαράδρα. Οι μέρες που ακολούθησαν για την 86χρονη αδερφή του, παραπέμπουν σε ταινία θρίλερ…

Σοκάρουν τα στοιχεία για το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στην εθνική οδό Κιλκίς – Δοϊράνη στο ύψος του Χέρσου. Ένα σκυλί που πετάχτηκε στο δρόμο, ήταν η αιτία που ο 84χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, που τελικά έφυγε σε χαράδρα της περιοχής. Ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος. Η 86χρονη αδερφή του, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, κατάφερε να επιζήσει επί πέντε ολόκληρες μέρες, μέχρι να βρεθεί ζωντανή!

Σύμφωνα με την εκπομπή T Live στον Alpha, με την Τατιάνα Στεφανίδου, τα ηλικιωμένα αδέλφια είχαν μεταβεί την Τρίτη 1 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη για να δούνε συγγενικά τους πρόσωπα. Επέστρεφαν στο χωριό τους, τα Άνω Σούρμεν, όταν ξαφνιά, ένα σκυλί πετάχτηκε στο δρόμο και ο 84χρονος προσπάθησε να το αποφύγει.

Η αναζήτηση των δυο αδελφών έγινε μετά από ημέρες από συγγενείς και γείτονες, που ακολούθησαν όλη τη διαδρομή από Θεσσαλονίκη μέχρι Μουριές, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν το αυτοκίνητό τους. Τελικά, μπόρεσαν να το εντοπίσουν το μεσημέρι της Κυριακής 6 Ιουνίου (στο 57ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέου Πετριτσίου) μέσα στην πυκνή βλάστηση στο σημείο.

Click4more: Πιερία: Συγκλονίζει η μητέρα μου έμεινε τρεις μέρες σε χαράδρα μαζί με την κόρη της μετά από τροχαίο

Με πολύ προσοχή και φροντίδα η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Δείτε στο επόμενο βίντεο το σημείο που έγιναν όλα, αλλά και τι λέει ο γιος του άτυχου οδηγού…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις