Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Κιλκίς: Κουβαλούσαν πάνω από 85 κιλά κάνναβης – Επεισοδιακή καταδίωξη στα σύνορα

Κιλκίς: Κουβαλούσαν πάνω από 85 κιλά κάνναβης – Επεισοδιακή καταδίωξη στα σύνορα
ΑΠΕ ΜΠΕ Αρχείο

Κατασχέθηκαν πάνω από 85 κιλά κάνναβης ύστερα από καταδίωξη της αστυνομίας στο Κιλκίς. Ο 41χρονος διακινητής κατάφερε να διαφύγει.

Περισσότερα από 85 κιλά κάνναβης μετέφερε με αυτοκίνητο σε μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς ένας άνδρας, 41 ετών. Ο διακινητής μπόρεσε να διαφύγει, έπειτα από επεισοδιακή αστυνομική καταδίωξη, κατά την οποία όχημα της ΕΛ.ΑΣ. ξέφυγε από την πορεία και ανατράπηκε χωρίς να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες αστυνομικοί.

Ο διακινητής των ναρκωτικών, όπως έγινε γνωστό, αφού εγκατέλειψε το όχημα – και μαζί με αυτό το παράνομο φορτίο – διέφυγε πεζός σε δασώδη έκταση και από την ώρα εκείνη αναζητείται. Συνολικά κατασχέθηκαν 54 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 85 κιλών και 438 γραμμαρίων.

Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να είχε πληροφορίες για τη φερόμενη δράση του και το μεσημέρι της Τετάρτης (15.11.2023) αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς έστησαν «μπλόκο». Ο οδηγός αγνόησε τα σήματά τους να σταματήσει και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς διέφυγε, οπότε ακολούθησε η καταδίωξη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις