Τοπικά Νέα

Κιλκίς: Με λουκέτο κινδυνεύει το 80% των επιχειρήσεων

Αποκαρδιωτικά τα στοιχεία του επιμελητηρίου της περιοχής...

 Ο πρόεδρος του, Παύλος Τονικίδης κάνει λόγο για κατάρρευση της τοπικής αγοράς και προβλέπει πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα κλείσει το 80% των τοπικών επιχειρήσεων. “Υπάρχουν στο νομό 4.000 εμπορικές επιχειρήσεις και το 80% βρίσκεται στα πρόθυρα χρεοκοπίας. Ακόμα όμως και το 20% που δεν κινδυνεύει άμεσα, έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να ορθοποδήσει”.

Το επόμενο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πλατεία Ειρήνης, η “Γιορτή Στήριξης της Τοπικής Αγροράς” με σύνθημα “Ζω εδώ, στηρίζω εδώ”.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα