Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κιλκίς: Τεράστιες οι καταστροφές από τη φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης

Κιλκίς: Τεράστιες οι καταστροφές από τη φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης
Φωτογραφία: eidisis.gr

Τεράστιες είναι οι ζημιές από τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης (30.11.2021) σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Κιλκίς, καθώς κατέκαψε μεγάλο μέρος της μονάδας.

Η φωτιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν στη μονάδα ανακύκλωσης. Στο χώρο της βιομηχανίας έφθασαν αμέσως πυροσβεστικές δυνάμεις από Κιλκίς, Γουμένισσα και Θεσσαλονίκη, συνολικά 8 οχήματα με 18 άνδρες, καθώς και ένα βραχιονοφόρο όχημα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς.

Τελικά, αργά το μεσημέρι η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, έχοντας όμως καταστρέψει σύμφωνα με πληροφορίες του eidisis.gr, έναν στεγασμένο χώρο 4.000τ.μ. και με την μεταλλική του σκεπή να έχει καταρρεύσει.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Πολυκάστρου – Θεσσαλονίκης, περίπου δέκα χιλιόμετρα από το Πολύκαστρο, σε μικρή απόσταση από την ΠΑΘΕ. Στο χώρο του έχουν απομείνει σε επιφυλακή δυο οχήματα της Πυροσβεστικής, γιατί τα υλικά που έχουν καεί δεν είναι δύσκολο να προκαλέσουν ανάφλεξη.

Με το ξημέρωμα της Τετάρτης θα γίνει και η καταγραφή των ζημιών, που είναι πολύ μεγάλες, και το μέγεθος της πληγής για την τοπική οικονομία, τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους της μονάδας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις