Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κιλκίς: Θετικός στον κορονοϊό ο Γιώργος Μπαλάσκας! “Πρέπει τώρα να σεβαστώ την καραντίνα”

Κιλκίς κορονοϊός

Θετικός βρέθηκε στον κορονοϊό ο αντιδήμαρχος Κιλκίς Γιώργος Μπαλάσκας, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook…

Ο κ. Μπαλάσκας ήταν και παραμένει ασυμπτωματικός, βγήκε όμως θετικό το rapid test, που πραγματοποίησε ο ΕΟΔΥ το πρωί της Παρασκευής (06-11-2020) στην πλατεία Δημαρχείου. Ο αντιδήμαρχος έκανε και το μοριακό τεστ και ενημερώθηκε σήμερα το πρωί για το θετικό αποτέλεσμα. Aμέσως πάρθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Σύμφωνα με το eidisis.gr, ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, Πρόνοιας και Ποιότητας Ζωής, έχοντας στην ευθύνη του και τη Δημοτική Ενότητας των Κρουσίων, προχώρησε σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα, όπου αναφέρει: «Δυστυχώς η δεύτερη φάση του Covid με νίκησε. Έδωσα τη μάχη ως αρμόδιος αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας για την προστασία όλων των συμπολιτών μας, πάντα σε συνεργασία με όλο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Είμαι θετικός στον ιό Covid- 19 και πρέπει να σεβαστώ την περίοδο της καραντίνας. Θέλω να καθησυχάσω όσους με γνωρίζουν, ευτυχώς δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα.»

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις