Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κιλκίς: Τροχαίο με νταλίκα άφησε χωρίς ρεύμα το 35% της πόλης – Βίντεο και φωτογραφίες

Κιλκίς: Τροχαίο με νταλίκα άφησε χωρίς ρεύμα το 35% της πόλης – Βίντεο και φωτογραφίες

Σοβαρό τροχαίο στο Κιλκίς με νταλίκα να «καρφώνεται» σε κολώνα φωτισμού. Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση…

Χωρίς ρεύμα ήταν ένα μεγάλο μέρος της πόλης του Κιλκίς το πρωί της Παρασκευής από τροχαίο που σημειώθηκε με νταλίκα να πέφτει σε κολώνα οδικού φωτισμού στην ανατολική είσοδο της πόλης. Πιο συγκεκριμένα, στις 07:15 το πρωί νταλίκα -με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας- ξέφυγε από το δρόμο και έπεσε πάνω σε στύλο φωτισμού, στην ανατολική είσοδο-έξοδο του Κιλκίς, στον κόμβο προς Αργυρούπολη και Ευκαρπία.

Ο στύλος φωτισμού ακούμπησε πάνω στα καλώδια του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ και το βραχυκύκλωμα έβγαλε εκτός δικτύου τη μία από τις τρεις γραμμές ηλεκτροδότησης του Κιλκίς.

Αμέσως κινήθηκε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς προκειμένου να απομονώσει τη βλάβη και να συνεχιστεί κανονικά η ηλεκτροδότηση της πόλης, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη στο σημείο της σύγκρουσης.

Το 35% του δικτύου του Κιλκίς έμεινε χωρίς ρεύμα για 45 λεπτά, ενώ συνεχίστηκαν οι προσπάθειες για την απομάκρυνση της νταλίκας και την αποκατάσταση της βλάβης στο δίκτυο.

Η κίνηση των οχημάτων στο εθνικό οδικό δίκτυο και στον κόμβο της ανατολικής εισόδου του Κιλκίς διεξάγονταν κανονικά με την παρουσία και το συντονισμό αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς.

Πηγή: eidisis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις