Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κομοτηνή: Κούκλες και χαμογελαστές – Οι νύφες επισκίασαν τους γαμπρούς με τις πόζες τους [pics]

Κομοτηνή: Κούκλες και χαμογελαστές – Οι νύφες επισκίασαν τους γαμπρούς με τις πόζες τους [pics]

Οι νεόνυμφοι πάνε παντού, σε παραλίες, βουνά, λιμάνια, χωράφια, ανεβαίνουν σε βράχους, σκάλες αλλά και σκάφη. Και όλα αυτά για το ομορφότερο κλικ, εκείνο που θα κάνει ξεχωριστή την φωτογράφηση γάμου…

Η μόδα της εποχής επιτάσσει φωτογράφηση σε εξωτερικούς χώρους και όπως μαρτυρούν οι επαγγελματίες του είδους οι νεόνυμφοι δεν φείδονται χρημάτων για την επαγγελματική φωτογράφηση.

Οι φωτογραφίες εντός της εκκλησίας την ώρα τέλεσης του μυστηρίου δείχνουν ξεπερασμένες, αν και απαραίτητες. Το καλύτερο “σκηνικό” στήνεται εκτός εκκλησίας και δεν χρειάζεται καν σκηνικό, αφού το ρόλο αυτό αναλαμβάνει ο ήλιος, η θάλασσα, το βουνό, οι βάρκες ενός λιμανιού ή οι παραδοσιακές κατοικίες ενός χωριού. “Η νύφη”, λέει με απόλυτη βεβαιότητα ο Ουμίτ Χαλήλ Ιμπράμ, φωτογράφος στο Studio City Photography, όταν τον ρωτάμε ποιός από το ζευγάρι επιθυμεί περισσότερο την φωτογράφηση σε εξωτερικούς χώρους.

Ο νεαρός φωτογράφος από την Κομοτηνή ξαπλώνει στην ακτή, ανεβαίνει σε σκάλες και σκαρφαλώνει σε βουνά για να φωτογραφίσει το ζευγάρι. Εμείς τον συναντήσαμε απογευματινές ώρες της Κυριακής 8 Ιουλίου σε παραλία του Φαναρίου να φωτογραφίζει νεαρό ζευγάρι μουσουλμάνων. Παρέα με συγγενείς και φίλους έγινε η φωτογράφηση των νεόνυμφων, με τον κο Χαλήλ Ιμπράμ να κάνει τα πάντα για το καλό κλικ. Δίνει οδηγίες, στήνει φώτα και χρησιμοποιεί το τοπίο, για να φωτογραφίσει.

Οι φωτογραφίες νεόνυμφων στην Κομοτηνή

Πηγή: xronos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις