Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Κομοτηνή: Ο καλύτερος σύμμαχος των κλεφτών – Πληθαίνουν τα χτυπήματα και οι καταγγελίες!

Κομοτηνή: Ο καλύτερος σύμμαχος των κλεφτών – Πληθαίνουν τα χτυπήματα και οι καταγγελίες!

Το λένε μέρες οι επαγγελματίες που έχουν μαγαζί στην ανατολική έξοδο της Κομοτηνής, αλλά φαίνεται πως οι αρμόδιοι δεν τους ακούν. Στο σκοτάδι έχει «βυθιστεί» η ανατολική είσοδος – έξοδος Κομοτηνής και το σκοτάδι κρύβει κινδύνους, που δεν είναι άλλοι από τις κλοπές…

Το λένε μέρες οι επαγγελματίες που έχουν μαγαζί στην ανατολική έξοδο της Κομοτηνής, αλλά φαίνεται πως οι αρμόδιοι δεν τους ακούν. Στο σκοτάδι έχει «βυθιστεί» η ανατολική είσοδος – έξοδος Κομοτηνής και το σκοτάδι κρύβει κινδύνους, που δεν είναι άλλοι από τις κλοπές.

Η πρώτη κλοπή σημειώθηκε Σάββατο προς Κυριακή, ξημερώματα, με «θύμα» ένα μεγάλο επαγγελματικό τζιπ με κλούβα που διατηρούσε επαγγελματίας της περιοχής. Σύμφωνα με τον ίδιο, πάρκαρε το όχημά του μέσα σε κλειδωμένη καγκελόπορτα.

Ωστόσο, άγνωστοι διέρρηξαν την καγκελόπορτα, σπάζοντάς την και έκλεψαν το αυτοκίνητο. Η κλοπή καταγγέλθηκε αρμοδίως στην αστυνομία.

«Πρόκειται για έναν κεντρικό δρόμο όπου τα φώτα είναι σβηστά εδώ και μέρες» κατήγγειλε το θύμα της κλοπής, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος, η εφημερίδα «Χρόνος» έχει γίνει αποδέκτης άλλων δύο παραπόνων επαγγελματιών της περιοχής.

Πηγή: xronos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις