Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κομοτηνή: «Πουλάει τρέλα» ο δάσκαλος! «Δεν τρώω σκυλιά, απλά τρολάρω»!

Κομοτηνή

Οι αντιδράσεις στην Κομοτηνή για τον δάσκαλο που επιδόθηκε σε μπαράζ αναρτήσεων μίσους για τα αδέσποτα ήταν σφοδρές και ο ίδιος παίρνει θέση.

Ο κακός χαμός έχει προκληθεί στην Κομοτηνή με έναν δάσκαλο, οι αναρτήσεις του οποίου σόκαραν γονείς και ζωόφιλους.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr, ο συγκεκριμένος… εκπαιδευτικός, έχει επιδοθεί μέσω Facebook σε ένα δίχως προηγούμενο κρεσέντο μίσους κατά των αδέσποτων ζώων.

Ο άνδρας αναφέρει μεταξύ άλλων σε μερικές αναρτήσεις του πως θα παρακολουθήσει στο youtube βίντεο για … «βραστό σκυλί να ξεπεράσω τη στεναχώρια».

Μάλιστα, σε άλλη ανάρτηση ρωτά αν κάποιος γνωρίζει «καμιά κινέζικη συνταγή για σουβλιστό σκυλί για να κάνω σύγκριση με το δικό μας αρνάκι»

Μετά από αυτά, ομάδα γονέων προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία του εν λόγω στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης.

Επιπλέον, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου στο οποίο υπηρετεί ο καταγγελλόμενος, έχει συγκαλέσει γενική συνέλευση την Πέμπτη 19/9.

Κομοτηνή – Έδωσε την (όχι και τόσο ικανοποιητική είναι η αλήθεια) απάντησή του ο δάσκαλος

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, σε απάντηση που απέστειλε ο δάσκαλος που καταγγέλθηκε από γονείς στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εξ αιτίας αναρτήσεών του στο facebook για τα αδέσποτα σκυλιά, αναφέρει:

«Απαντώντας στην ανάρτηση που με αφορά, έχω να δηλώσω ότι, όπως φαίνεται και από τα αποσπάσματα που δημοσιεύσατε, είναι καθαρή περίπτωση τρολλαρίσματος και φυσικά ούτε στην Κίνα πήγα, ούτε τρώω σκυλιά. Προτιμώ μεσογειακή διατροφή!».

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις που έχουν προκαλέσει οργή στην Κομοτηνή

Κομοτηνή

Πηγή: inkomotini.news.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις