Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κομοτηνή: Στον εισαγγελέα ο 15χρονος που βίασε και στραγγάλισε 5χρονο παιδί – Φόβοι για βεντέτα [pics, vids]

ΦΩΤΟ από xronos.gr
ΦΩΤΟ από xronos.gr

Οργή και δάκρυα στην Κομοτηνή μετά τη δολοφονία του 5χρονου παιδιού που συγκλόνισε τη χώρα. Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον ανήλικο δράστη του εγκλήματος…

Στον απόηχο των αποκαλύψεων για το έγκλημα, ο 15χρονος δράστης οδηγείται εντός της ημέρας στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, με την αστυνομία να έχει πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και να μην έχει ανακοινώσει ακόμα την ώρα που θα τον μεταφέρει. Ήδη η αδερφή του κατηγορούμενου έχει εξαφανιστεί τρομοκρατημένη τόσο από τις πράξεις που φαίνεται πως έκανε ο αδερφός της, όσο και από την εκδίκηση που θέλουν να πάρουν οι γονείς του 6χρονου θύματος, ακόμη και από την ίδια: «Θέλω να φάει ισόβια. Θα μαχαιρώσω τον φονιά του παιδιού μου, αν τον αφήσουν ελεύθερο» φωνάζει η μάνα του μικρού Σεζάλ, Καδριέ Αμέτ Ογλού. Στην κλειστή κοινωνία του καταυλισμού, που ζούσαν τα δύο παιδιά, η δολοφονία είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης με τους συγγενείς του θύματος να καταγγέλλουν τους αστυνομικούς για αδιαφορία και τις δικαστικές αρχές, επειδή όπως υποστηρίζουν δεν ασχολήθηκαν με τον 15χρονο πριν φτάσει στο σημείο να σκοτώσει…

Από την πλευρά της, η Καδριέ Αμέτ Ογλού, μητέρα του εξάχρονου ξεχειλίζει από οργή και απειλεί πως αν ο 15χρονος αφεθεί ελεύθερος, η ίδια θα τον μαχαιρώσει! “Η αδελφή του εξαφανίστηκε. Αυτό το παιδί, αν το αφήσουν οι αστυνόμοι, θα το μαχαιρώσω! Και θα το φέρω στην αστυνομία. Με τα χέρια μου. Έκαψαν την ψυχή μου. Να φάει ισόβια μέσα θέλω. Τα έκανε όλα μόνος του”.

Σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή Νικόλαου Κηφνίδη, ο θάνατος του 6χρονου οφείλεται σε στραγγαλισμό. Και πριν από αυτόν, είχε προηγηθεί ο βιασμός του! Με δηλώσεις του, ο Νικόλαος Κηφνίδης σημείωσε ότι διαπιστώθηκαν ευρήματα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία προηγήθηκε του θανάτου του 6χρονου με στραγγαλισμό, ενώ παρατηρήθηκαν εκδορές στο πρόσωπο και στην τραχηλική χώρα.

Η σορός του άτυχου αγοριού βρέθηκε πίσω από θάμνο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού, λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον συνοικισμό των αθίγγανων, όπου διέμενε στην Κομοτηνή. Το άψυχο κορμάκι του βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα και σκεπασμένο με ένα μπουφάν. Επίσημες πηγές της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης, ομολόγησε την πράξη του, μετά την προσαγωγή του. Ήταν άλλωστε εκείνος, σύμφωνα με πληροφορίες, που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου ήταν το άψυχο σώμα του 6χρονου.

Σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στην Κομοτηνή, προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες. Εναντίον του, σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, αποπλάνηση και ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Πηγές: TATIANA live, LiveNews, xronos.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε