Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Κορινθία: Ανατίναξαν ΑΤΜ μέσα σε κατάστημα και τελικά έφυγαν με 150 ευρώ που βρήκαν σε τσαντάκι

Κορινθία: Ανατίναξαν ΑΤΜ μέσα σε κατάστημα και τελικά έφυγαν με 150 ευρώ που βρήκαν σε τσαντάκι

Αναστάτωση στα Λουτρά Ωραίας Ελένης στην Κορινθία, με τους δράστες να προκαλούν ζημιές σε κατάστημα. Η έκρηξη σε ΑΤΜ ξεσήκωσε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο…

Άφαντοι παραμένουν οι δράστες οι οποίοι τα ξημερώματα προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ που βρισκόταν σε κατάστημα στα Λουτρά Ωραίας Ελένης στην Κορινθία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 03.30 τα ξημερώματα, τουλάχιστον τρεις άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, προσέγγισαν με όχημα το αρτοποιείο, στον εσωτερικό χώρο του οποίου βρίσκεται το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, τράβηξαν το ρολό και προσπάθησαν να το παραβιάσουν προκαλώντας έκρηξη με άγνωστη εκρηκτική ύλη.

Αφού δεν κατάφεραν να πάρουν χρήματα από το ΑΤΜ, παραβίασαν την πόρτα του καταστήματος και αφού μπήκαν μέσα, απέσπασαν από τσαντάκι που βρήκαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, αμέσως μετά επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστοι κατεύθυνση. Τόσο στο κατάστημα – αρτοποιείο όσο και στο ΑΤΜ έχουν προκληθεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις