Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κορινθία: Παραλίγο να κατασπαράξουν σκυλιά το 3χρονο κοριτσάκι της! (video)

Κορινθία: Παραλίγο να κατασπαράξουν σκυλιά το 3χρονο κοριτσάκι της! (video)
ΦΩΤΟ loutrakiblog

Συγκλονισμένη είναι ακόμα, η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που παραλίγο να χάσει το παιδί της, μετά από μια επίθεση σκύλων.

Το περιστατικό συνέβη πρόσφατα σε παιδική χαρά στα Εξαμίλια Κορινθίας, όταν η μητέρα και το 3χρονο κοριτσάκι της κάθονταν σε ένα παγκάκι. Δύο δεσποζόμενα σκυλιά ξαφνικά βρίσκοντας “εμπόδιο” το μικρό κοριτσάκι, όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε η μητέρα του στο loutrakiblog.gr, του επιτέθηκαν τραυματίζοντας το σοβαρά στο κεφάλι.

“Κάτι κυνηγούσε. Το παιδί μου το βρήκε εμπόδιο. Τη βούτηξε από τα μαλλιά, την τίναξε δύο φορές, την έσυρε… Εγώ προσπάθησα και έπιασα το περιλαίμιο που φορούσε. Ήταν 30 κιλά σκύλος. Ο ιδιοκτήτης ήταν στα 10 μέτρα και σφύριζε να γυρίσουν (τα σκυλιά). Η έρευνα της αστυνομία κατέληξε ότι δεν ήταν ντόπιος. Τον είχαν δει να κυκλοφορεί ελεύθερος με τα σκυλιά πριν το συμβάν… Δεν έτρεξε να βοηθήσει, έτρεξε να φύγει”!

Ακούστε παρακάτω πως περιγράφει η μητέρα του παιδιού τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε προσπαθώντας να σώσει το παιδί της από τα δόντια των σκυλιών. Η ίδια, κάνει έκκληση εάν κάποιος γνωρίζει τον ιδιοκτήτη των σκύλων να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.

Σύμφωνα με την ίδια, το παιδάκι είναι σε καλύτερη κατάσταση και σωματικά αλλά και ψυχικά, με τη βοήθεια ψυχολόγου.

Δείτε το βίντεο του loutrakiblog:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις