Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κορινθία: Πιάστηκε κλέφτης που «άδειαζε» ράφια σούπερ μάρκετ και είχε «αδυναμία» σε συγκεκριμένη γνωστή αλυσίδα

Κορινθία: Πιάστηκε κλέφτης που «άδειαζε» ράφια σούπερ μάρκετ και είχε «αδυναμία» σε συγκεκριμένη γνωστή αλυσίδα

Συνελήφθη χθες (26.5.2023) το μεσημέρι στο Βραχάτι Κορινθίας,  Γεωργιανός που έκλεβε προϊόντα σούπερ μάρκετ. Έμπαινε στα καταστήματα ως πελάτης και «άδειαζε» τα ράφια τους.

Ο 45χρονος που συνελήφθη στο Βραχάτι Κορινθίας είχε μάλιστα… αδυναμία σε συγκεκριμένη εταιρεία σούπερ μάρκετ. Από τις επτά κλοπές για τις οποίες κατηγορείται, οι έξι έγιναν σε καταστήματα της συγκεκριμένης εταιρείας.

Ο Γεωργιανός που συνελήφθη στην Κορινθία διέπραξε χθες δυο κλοπές σε δυο καταστήματα σούπερ μάρκετ διαφορετικών εταιρειών και αφαίρεσε από τα ράφια τους είδη καλλυντικών και οικιακά σκεύη αξίας 240 ευρώ.

Οι αστυνομικοί τον έπιασαν στο Βραχάτι μετά τις κλοπές και μάλιστα βρήκαν τα κλεμμένα αντικείμενα και τα παρέδωσαν πίσω στα σούπερ μάρκετ.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο Γεωργιανός μαζί με έναν συνεργό του αγνώστων στοιχείων, είχαν κάνει άλλες πέντε κλοπές σε συγκεκριμένο κατάστημα εταιρείας σούπερ μάρκετ από τις 13 έως τις 20 Μαΐου 2023 και είχαν αφαιρέσει από τα ράφια διάφορα είδη καλλυντικών και αλκοολούχα ποτά αξίας 750 ευρώ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις