Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορινθία: Στον εισαγγελέα για μεγάλη ποσότητα λαθραίου καπνού και παράνομη οπλοκατοχή!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παραεμπορίου συνελήφθη στο Λουτράκι ένας 59χρονος…

Έλληνας με 17 κιλά λαθραίο καπνό και χιλιάδες αυτοσχέδια λαθραία τσιγάρα, ενώ κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορία που είχαν, οργάνωσαν επιχείρηση πραγματοποιώντας έλεγχο σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 59χρονος, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 800 αυτοσχέδια λαθραία τσιγάρα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 59χρονου, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 17 κιλά και 300 γραμμάρια λαθραίου καπνού, 7.670 αυτοσχέδια λαθραία τσιγάρα, 16 μηχανήματα κατασκευής αυτοσχέδιων τσιγάρων, ένα πιστόλι κρότου, ένα αεροβόλο τυφέκιο με διόπτρα, 23 φυσίγγια και δύο κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι ποσότητες του λαθραίου καπνού και τα αυτοσχέδια λαθραία τσιγάρα που κατασχέθηκαν θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων. Αργότερα, ο 59χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε