Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Κορινθία: Τραγωδία λίγα μέτρα από το σπίτι του Κώστα Σημίτη – Δάκρυα μετά τις σκληρές εικόνες

τροχαίο Αχαρνές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ένα πέπλο συγκίνησης και θλίψης απλώνεται στην Κορινθία και την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Επί τόπου ασθενοφόρα με άντρες του ΕΚΑΒ…

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άντρας περίπου 65 χρονών, στις 12.00 το μεσημέρι από τη θαλάσσια περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, κοντά στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Ο άντρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, το Λιμεναρχείο Αγίων Θεοδώρων διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Νεκρός κολυμβητής και στον Βόλο

Νεκρός ανασύρθηκε 73χρονος, ο οποίος κολυμπούσε στα Πλατανίδια. Ο 73χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα, όπου έσπευσαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείου του Βόλου, που διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις