Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κόρινθος: Λήξη συναγερμού για το 4χρονο αγοράκι! Τι έδειξαν οι εξετάσεις για κορονοϊό που του έγιναν

Κόρινθος: Λήξη συναγερμού για το 4χρονο αγοράκι! Τι έδειξαν οι εξετάσεις για κορονοϊό που του έγιναν

Αναχώρησε εσπευσμένα για νοσοκομείο της Αθήνας, ο 4χρονος Ιταλός που εξετάστηκε μαζί με την οικογένειά του στο Νοσοκομείο Κορίνθου με συμπτώματα κορονοϊού.

Ο 4χρονος έφθασε με τους δικούς του το πρωί στο νοσοκομείο με συμπτώματα βαριάς γρίπης. Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός, με τους γιατρούς να θέλουν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ο μικρός να είναι φορέας του φονικού ιού.

Για το λόγο αυτό, έγιναν στο παιδί οι αρχικές εξετάσεις, που έδειξαν ότι υποφέρει από λοίμωξη. Λίγο μετά τις 12.00 ξεκίνησε η μεταφορά του,  στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” για να συνεχιστεί η νοσηλεία του.

Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 40χρονου που νοσηλεύεται σε καραντίνα στο Νοσοκομείο του Ρίου της Πάτρας, ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού.

Ο 40χρονος βρέθηκε αρνητικός στη γρίπη, αλλά το γεγονός ότι πριν από 48 ώρες είχε επιστρέψει από την Ιταλία, έθεσε σε επιφυλακή τις Αρχές. Ο 40χρονος έχει σύμφωνα με πληροφορίες γερμανική υπηκοότητα, δραστηριοποιείται εμπορικά στην Ελλάδα και είχε ταξιδέψει στην Ιταλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος έφθασε στην Πάτρα με πλοίο, ζήτησε αρχικά ιατρική βοήθεια σε ιδιωτική μονάδα και από εκεί μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, που είναι ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κοροναϊό.

Πληροφορίες: peloponnisosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις