Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Κόρινθος: Νύχτα παρανομίας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δύο ληστείες, μία διάρρηξη και μία καταδίωξη μέσα σε λίγες ώρες

  • Στις 2.30 τα ξημερώματα στην περιοχή Πουλίτσα, άγνωστοι έσπασαν την πόρτα ψιλικατζίδικου και πήραν από το συρτάρι της ταμειακής όσα κέρματα υπήρχαν.
  • Νωρίτερα, άγνωστοι είχαν ήδη ληστέψει καφετέρια στο Βραχάτι Κορινθίας δένοντας μάλιστα τα χέρια του ιδιοκτήτη με μονωτική ταινία. (Διαβάστε σχετική είδηση)
  • Στις 3.00 τα ξημερώματα αστυνομικοί από το τμήμα Βραχατίου έκαναν σήμα σε ΙΧ με τρία άτομα μέσα, να σταματήσει. Αντίθετα, ο οδηγός πάτησε γκάζι και ακολούθησε καταδίωξη. Το αυτοκίνητο βρέθηκε αργότερα μέσα σε αγρόκτημα και όπως αποδείχθηκε, ήταν κλεμμένο. Μέσα, οι αστυνομικοί βρήκαν κυνηγετικά φυσίγγια, ένα πιστόλι φωτοβολίδων, δύο μαχαίρια, μια κουκούλα και εργαλεία για διαρρήξεις. Μέσα βρέθηκε επίσης, το συρτάρι της ταμειακής μηχανή από τη ληστεία στο ψιλικατζίδικο στην περιοχή Πουλίτσα.
  • Λίγο πριν βγει το πρώτο φως της μέρας, στην οδό Ακροκορίνθου στην Κόρινθο, δύο άγνωστοι φορώντας κουκούλες και με την απειλή πιστολιού πήραν από έναν άνδρα 24.000 ευρώ, την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε