Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κόρινθος: Ο έλεγχος έβγαλε λαβράκι – Έκρυβαν από τσεκούρια μέχρι όπλα και ναρκωτικά [pic]

Κόρινθος: Ο έλεγχος έβγαλε λαβράκι – Έκρυβαν από τσεκούρια μέχρι όπλα και ναρκωτικά [pic]

Οι πληροφορίες των αστυνομικών οδήγησαν σε επιχείρηση. Πέντε άτομα με χειροπέδες…

Η επιχείρηση οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε προχθές (19-03-2019) από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.

Κατά τη διάρκειά της, οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά πέντε Έλληνες, 4 άνδρες, ηλικίας 29, 30, 41 και 49 ετών και μία 32χρονη.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης στην Κόρινθο, έγιναν έρευνες σε οικίες και σε όχημα, των τριών εκ των ανωτέρω συλληφθέντων, ηλικίας 39, 30 και 41 ετών.

Οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν: ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -917- γραμμαρίων, -30- ναρκωτικά δισκία, πιστόλι και περίστροφο κρότου, κυνηγετικό όπλο, -3- μαχαίρια και τσεκούρι, καθώς και -3- οχήματα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Επιπλέον, σε βάρος του 49χρονου εκκρεμούσαν, μία απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, μία απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, καθώς και δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπές. Σε βάρος της 32χρονης, εκκρεμούσε μία απόφαση του Πταισματοδικείου Κορίνθου, για παράβαση της νομοθεσίας περί αυτοκινήτων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις