Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Κόρινθος: Περίεργες συμπτώσεις και τραγικά λάθη πίσω από την απόδραση σκληρού ποινικού από τις φυλακές

Κόρινθος: Περίεργες συμπτώσεις και τραγικά λάθη πίσω από την απόδραση σκληρού ποινικού από τις φυλακές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η έρευνα για την απόδραση ενός Έλληνα κρατούμενου, που χαρακτηρίζεται σκληρός και επικίνδυνος προβληματίζει. Μια σειρά από περίεργες συμπτώσεις στις φυλακές Κορίνθου, του άνοιξαν το δρόμο της διαφυγής. Μεγάλη καταδίωξη που δεν έφερε αποτέλεσμα…

Όπως αποκαλύπτεται ο κρατούμενος έφυγε σαν κύριος, ενώ υπήρχε και συνεργός. Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και τα κενά που υπήρχαν στις φυλακές Κορίνθου και έγινε καπνός, χωρίς κανείς να το αντιληφθεί έγκαιρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όλα έγιναν χθες το μεσημέρι (11-11-2021) όταν ο κακοποιός έβαφε σε προγραμματισμένη εργασία του, μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος έλειπε από το σημείο και έτσι κάποια στιγμή, ο δράστης πάτησε το κουμπί που ανοίγει την πόρτα και έφυγε σαν κύριος. Έξω από τις φυλακές, τον περίμενε ο συνεργός του, με ένα πολυτελές αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο μπήκε και απομακρύνθηκε από τις φυλακές. Όλα αυτά οδηγούν πολλούς στην εκτίμηση πως ο επικίνδυνος κακοποιός γνώριζε εκ των προτέρων τα κενά που υπήρχαν και είχε φροντίσει να οργανώσει την απόδραση.

Το βράδυ έγινε μεγάλη καταδίωξη μεταξύ Κορινθίας και Αρκαδίας, κοντά στο Μαίναλο χιονοδρομικό κέντρο, που είναι και ο τόπος καταγωγής του δραπέτη. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης δεν έπεσαν πυροβολισμοί, με τους αστυνομικούς να μην καταφέρνουν να εντοπίσουν τελικά τον άνθρωπο που αναζητούσαν.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δραπέτη συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, να είναι πεπεισμένοι πως δεν είναι μόνος του και πως δεν έχει απομακρυνθεί από την ευρύτερη περιοχή που τον αναζητούν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις