Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κορονοϊός: Lockdown με ατελείωτες ουρές στη Λάρισα! Ανησυχία για τα νέα κρούσματα (Φωτό)

Λάρισα lockdown

Η Λάρισα σε καθεστώς lockdown την ώρα που ο κορονοϊός χτυπάει όλο και περισσότερους. Οι ουρές που καταγράφονται από το πρωί έξω από τράπεζες, προκαλούν έντονο προβληματισμό…

Σε κατάσταση mini lockdown έχει εισέλθει η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας εξαιτίας της διασποράς του κορoνοϊού της τελευταίες ημέρες. Ένας από τους κλάδους που πλήττονται σημαντικά είναι αυτός της εστίασης, καθώς τα καταστήματα έχουν αναστείλει μεγάλο μέρος της λειτουργίας τους, ενώ θα μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες μόνο take away και delivery.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πλέον τα τραπεζοκαθίσματα στο κέντρο της Λάρισας έχουν μαζευτεί, ενώ έχει αλλάξει σημαντικά η εικόνα στους πεζοδρόμους, όπου πριν την εφαρμογή των μέτρων οι καφετέριες έδιναν διαφορετικό χρώμα. Πάντως, παρατηρείται κίνηση των πολιτών στους κεντρικούς πεζοδρόμους, ενώ οι ουρές συνεχίζονται έξω από τις τράπεζες, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες του larissanet.gr…

Φλέγεται η Λάρισα στη μάχη με τον κορονοϊό

Προβληματισμό και κινητοποίηση δημιουργεί μεγάλος αριθμός κρουσμάτων κορoνοϊού, τα οποία έχουν εντοπιστεί τις τελευταίες ημέρες σε δύο ιδιωτικές ψυχιατρικές κλινικές της Λάρισας.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, στην μία περίπτωση ο αριθμός των κρουσμάτων έχει φτάσει τα 15, τα οποία αφορούν 7 εργαζόμενους και 8 τρόφιμους. Στην δεύτερη περίπτωση έχουν καταγραφεί 5 κρούσματα, 1 αφορά εργαζόμενο και 4 τρόφιμους εκ των οποίων ένας 65χρονος απεβίωσε.

Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να επισημανθεί ότι έως τώρα τα κρούσματα σε εργαζόμενους του ΕΚΑΒ στη Λάρισα φτάνουν τα 10. Παράλληλα, έχει εντοπιστεί κρούσμα και σε Λαρισαία αθλήτρια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις