Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορονοϊός: Αρνητική στο τεστ η σύζυγος του 70χρονου που πέθανε στην Καστοριά!

Κορονοϊός

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 70χρονου στην Καστοριά, βγήκαν τα αποτελέσματα για την σύζυγό του, που έφτασε στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορονοϊού.

Ο έκτος νεκρός στη χώρα λόγω κορονοϊού και τρίτος από τη Δυτική Μακεδονία, μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο νοσοκομείο της πόλης, με βαριά δύσπνοια, μαζί με την σύζυγό του.

Οι γιατροί διαπίστωσαν συμπτώματα κορονοϊού και έλαβαν δείγμα για εξέταση. Οι εξελίξεις όμως τους πρόλαβαν. Ο ασθενής, πέθανε το μεσημέρι της Τετάρτης και λίγες ώρες αργότερα, στις 07.30 χθες το πρωί, βγήκε θετικό το δείγμα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνητικό είναι το δείγμα στον κορονοϊό, της συζύγου του 70χρονου που έχασε χθες την ζωή του, από τον ιό μέσα στο Νοσοκομείο της Καστοριάς.

Δραματική η κατάσταση στο νοσοκομείο

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Καστοριά μετά και την ανακοίνωση του έκτου θύματος του κορωνοϊού, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο της πόλης μίλησε ο περιφερειάρχης Δυτική Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης.

«Στη δυτική Μακεδονία αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα στο νοσοκομείο της Καστοριάς όπου 10 εργαζόμενοι γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό έχουν διαγνωστεί με προσβολή από κορωνοϊό. Χθες εστάλησαν 30 δείγματα στα διαγνωστικά κέντρα για να δούμε τι γίνεται συνολικά με το προσωπικό του νοσοκομείου», δήλωσε μιλώντας στο Mega ο κ. Κασαπίδης.

Όπως εξήγησε, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό και να συνεχίσει η λειτουργία του.

Πληροφορίες: alphafm.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις