Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορονοϊός: Αρνητικός ο φοιτητής από το Ρέθυμνο!

Κανένας… κορονοϊός για τον 20χρονο φοιτητή στο Ρέθυμνο, σύμφωνα με την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Ελένη Μπορμπουδάκη!

Ο 20χρονος με καταγωγή από την Πάτρα σχετίζεται με το περιβάλλον ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον Covid-19. Μετά τον εντοπισμό του τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες με τον 20χρονο να μεταβαίνει στο νοσοκομείο και να μπαίνει σε καραντίνα έως ότου βγουν τα αποτελέσματα από το Ιολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Αρνητικό και το δεύτερο ύποπτο κρούσμα στο Ηράκλειο

Και το δεύτερο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού που αντιμετώπισαν οι υγειονομικές αρχές της Κρήτης ήταν αρνητικό σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Ιολογικού Εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Πρόκειται για ένα άτομο που είχε πραγματοποιήσει ταξίδι σε χώρα «επικίνδυνη» για τη διάδοση του κορωνοϊού και απευθύνθηκε στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Αύριο τα αποτελέσματα για μία γυναίκα από τα Χανιά

Εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων είναι μία γυναίκα που επισκέφτηκε σήμερα το Νοσοκομείο Χανίων με ύποπτα συμπτώματα και είχε πρόσφατα ταξιδέψει στην Ιταλία.

Click4more: Κοροναϊός: Ύποπτο κρούσμα στο Πάντειο! Κλείνει για 2 μέρες το Πανεπιστήμιο

Σύμφωνα με την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Ελένη Μπορμπουδάκη τα αποτελέσματα αναμένονται αύριο το πρωί.

Κλείνει το Πανεπιστήμιο Κρήτης του Ρεθύμνου

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της πρυτανείας το Πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό για δύο μέρες έως ότου γίνει η απολύμανσή του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Ανακοίνωση Αναστολής της λειτουργίας του Ιδρύματος στο Ρέθυμνο.Ανακοινώνεται ότι η λειτουργία του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο αναστέλλεται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 5 και 6 Μαρτίου για προληπτικούς λόγους και κατόπιν οδηγιών που έλαβε το Πανεπιστήμιο από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).Θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση την Κυριακή 8 Μαρτίου».

Πηγή: cretapost.gr.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις