Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κορονοϊός – Δομοκός: Κάτοικοι αποκαλύπτουν στο Tlive πώς ξεκληρίστηκε μία ολόκληρη οικογένεια

Κορονοϊός – Δομοκός: Κάτοικοι αποκαλύπτουν στο Tlive πώς ξεκληρίστηκε μία ολόκληρη οικογένεια

Στο πένθος έχει βυθίσει ο κορονοϊός τον Παλαμά Δομοκού. Οι κάτοικοι του χωριού δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πώς έφυγαν από τη ζωή τρία μέλη της οικογένειας Χριστοδούλου.

Μιλώντας στον Alpha και την εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου, γνωστοί της οικογένειας Χριστοδούλου στον Παλαμά Δομοκού δηλώνουν συγκλονισμένοι από την απίστευτη τραγωδία που προκάλεσε ο κορονοϊός στο χωριό τους.

«Δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε ότι πέθαναν όλοι», λένε για τον θάνατο, πρώτα της 91χρονης μητέρας, έπειτα του 63χρονου γιου της και στο τέλος και του 66χρονου αδερφού του.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν στην κάμερα του Tlive, ο 66χρονος, Νίκος Χριστοδούλου, ο οποίος ήταν συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός και πέθανε από κορονοϊό στο νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αθήνας, προέτρεπε τους δικούς του να μην εμβολιαστούν!

Πριν από δύο εβδομάδες είχε καταλήξει από τον κορονοϊό ο 63χρονος αδερφός του, Γιάννης, πρόεδρος επί δύο και πλέον δεκαετίες στον Παλαμά Δομοκού, ενώ στις 13 Οκτωβρίου είχε φύγει χτυπημένη από τον ιό και η 91χρονη μητέρα τους.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου:

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις