Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κορονοϊός: Δύσκολοι καιροί για έρωτες! Απίθανες σκηνές στην καμπίνα αεροπλάνου (Βίντεο)

Κορονοϊός: Δύσκολοι καιροί για έρωτες! Απίθανες σκηνές στην καμπίνα αεροπλάνου (Βίντεο)

Προσωπικό καμπίνας της Ryanair, σατιρίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις αλλαγές στον τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων, μετά την εμφάνιση και την εξάπλωση του νέου κορονοϊού, προσφέροντας άφθονο γέλιο στους διαδικτυακούς τους φίλους.

Το όμορφο ζευγάρι σε ένα από τα διαλείμματα των επαγγελματικών του υποχρεώσεων αποφάσισε να μετατρέψει σε εικόνα τα όσα συμβαίνουν την εποχή του κορονοϊού, με όλους εκείνους που έχουν περιορίσει ή σταματήσει τελείως τις χειραψίες, τις αγκαλιές και τα φιλιά, τόσο στο οικογενειακό όσο και στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Το βίντεο έχει τίτλο “έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού” και έχει αναρτηθεί στις προσωπικές τους σελίδες στο Facebook, ενώ τα μηνύματα που δέχονται συνεχώς είναι άκρως χιουμοριστικά με τους περισσότερους να τους δίνουν θερμά συγχαρητήρια.

Σύμφωνα με το σενάριο στο πρώτο πλάνο εμφανίζεται ο αεροσυνοδός να περιμένει την “σύντροφο” του, η οποία με τον που τον βλέπει του λέει “γεια σου αγάπη”. Στην πορεία κι ενώ εκείνος είναι έτοιμος να την φιλήσει εκείνη τον σταματάει, προκειμένου να ψεκάσει με απολυμαντικό υγρό την μικρή απόσταση τους.

Στη συνέχεια πάει εκείνη να κάνει την πρώτη κίνηση για ένα φιλί και δέχεται την άρνηση του νεαρού, ο οποίος της προτείνει να “πλύνουν” τα χέρια τους με απολυμαντικό χεριών. Στο τέλος και αφού έχουν πάρει απόφαση πως με τα φιλιά την εποχή του κορονοϊού δεν παίζεις, φορούν μάσκα και αγκαλιάζονται…

https://www.facebook.com/alexandros.tsaousidis/videos/10222668563008682/

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις