Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Κορονοϊός – Καβάλα: Με μηδέν αντισώματα διαγνώστηκε ανεμβολίαστος γιατρός του νοσοκομείου

Κορονοϊός – Καβάλα: Με μηδέν αντισώματα διαγνώστηκε ανεμβολίαστος γιατρός του νοσοκομείου
Intime Αρχείο

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας. Αφορμή η είδηση περί ύπαρξης γιατρού με μηδέν αντισώματα, ο οποίος δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το Center TV, την πληροφορία ότι ανεμβολίαστος γιατρός του νοσοκομείου Καβάλας βρέθηκε με μηδέν αντισώματα, επιβεβαίωσε και ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Ντίνος Κλειτσιώτης.

Παρακολουθήστε τι είπε ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας για την υπόθεση: 

Ωστόσο, μόλις ο συγκεκριμένος γιατρός ενημερώθηκε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας ότι έχει μηδέν αντισώματα, έσπευσε να εμβολιαστεί για τον Covid19.

Συνολικά, στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών του νοσοκομείου της πόλης βρίσκονται 18 υγειονομικοί, που από τις 3 Αυγούστου και μέχρι το τέλος του μήνα κατέθεσαν πιστοποιητικά νόσησης.

Το συγκεκριμένο γεγονός κίνησε το ενδιαφέρον της διοίκησης που πήρε την απόφαση να ελέγξει τους 18 υγειονομικούς με τεστ αντισωμάτων και να παραπέμψει στη Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω όσους βρεθούν με μηδέν αντισώματα.

Παράλληλα, θα ελεγχθούν και όσα πιστοποιητικά εμβολιασμού υγειονομικών έχουν γίνει εκτός νοσοκομείου ως δυνητικά ύποπτα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις