Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κορονοϊός: Κρούσμα σε δημοτικό σχολείο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Κορονοϊός: Κρούσμα σε δημοτικό σχολείο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Για την ύπαρξη κρούσματος κορονοϊού σε παιδί δημοτικού σχολείου στο Πανόραμα, ενημερώθηκαν το πρωί οι γονείς, από τη διεύθυνση του σχολείου.

Όπως έγινε γνωστό, το κρούσμα αφορά παιδί της 4ης Δημοτικού, στο 1ο Δημοτικό σχολείο Πανοράματος. Το συγκεκριμένο τμήμα έκλεισε, οι γονείς ενημερώθηκαν ότι θα γίνει απολύμανση, ενώ θα εφαρμοστεί ότι προβλέπει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και οι οδηγίες του υπουργείου Παιδείας για τέτοιες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο GRTimes.gr o γραμματέας του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πανοράματος, Οδυσσέας Μαάιτα, ήδη από το πρωί, όταν πήγαιναν οι γονείς τα παιδιά στο σχολείο κυκλοφόρησε η σχετική φήμη, η οποία επιβεβαιώθηκε με email που έλαβαν οι γονείς λίγο μετά τις 11.00πμ.

Τα υπόλοιπα τμήματα του σχολείου λειτουργούν κανονικά πάντως, χωρίς πρόβλημα.

“Προσωπική μου άποψη, είναι ότι πρέπει να εισακουστούν οι προτάσεις της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να λειτουργούν τα σχολεία και ειδικά το αίτημα για επαναλαμβανόμενα, δωρεάν τεστ για τον κορονοϊό, σε μαθητές και εκπαιδευτικούς”, αναφέρει ο κ. Μαάιτα.

Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο σχολείο χωρητικότητας 250 μαθητών, πηγαίνουν σήμερα 366 μαθητές σύμφωνα με το GRTIMES.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις