Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κορονοϊός – Λαμία: Γεμάτη η ΜΕΘ – Δεν προλαβαίνουν να αδειάσουν κρεβάτια

Κορονοϊός – Λαμία: Γεμάτη η ΜΕΘ – Δεν προλαβαίνουν να αδειάσουν κρεβάτια

Ο κορονοϊός έχει φέρει στα όριά του τη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Λαμίας. Δύο ακόμη ασθενείς μεταφέρθηκαν στην εντατική πριν από λίγες ώρες.

Πρόκειται για δύο ακόμη ασθενείς που ήταν στη ΜΕΘ αφού τους είχε προσβάλει ο κορονοϊός: ένας 63χρονος που είχε διασωληνωθεί την 1η Μαΐου και μία 52χρονη που είχε εισαχθεί στις 6 του μηνός άλλαξαν μονάδα και μεταφέρθηκαν στη Γενική ΜΕΘ. Η βασική αλλαγή στην κατάσταση της υγείας τους, ήταν ότι αρνητικοποιήθηκαν στον ιό, όπως αναφέρει το LamiaReport.gr.

Την ίδια ώρα οι εισαγωγές με τα εξιτήρια έχουν ισορροπήσει στην κλινική κορονοϊού, όπου οι νοσηλευόμενοι παραμένουν στους 24.

Αυτή τη δύσκολη κατάσταση βιώνει το νοσοκομείο Λαμίας σχεδόν εφτά μήνες τώρα από την έναρξη του δεύτερου κύματος, εξυπηρετώντας περιστατικά όχι μόνο από τη Φθιώτιδα αλλά και από όμορους νομούς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΜΕΘ κορονοϊού, που είναι το ύστατο όπλο αντιμετώπισης του ιού για όποιον νοσήσει, παραμένει πλήρης από αρχές Μαρτίου με πολύ μικρά διαλείμματα μέχρι σήμερα, νοσηλεύοντας 12 στους 12 ασθενείς!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις