Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορονοϊός – Λάρισα: Πέθανε και ο 51χρονος γιος μία μέρα μετά την κηδεία των γονιών του – Όλοι ανεμβολίαστοι

Κορονοϊός – Λάρισα: Πέθανε και ο 51χρονος γιος μία μέρα μετά την κηδεία των γονιών του – Όλοι ανεμβολίαστοι

Ο κορονοϊός «θέρισε» τρία μέλη γνωστής οικογένειας της Λάρισας. Σε ηλικία 51 ετών κατέληξε ο γιος, 24 ώρες αφότου κήδεψε τους δύο γονείς του, που πέθαναν κι αυτοί από τον Covid19. Κανείς τους δεν ήταν εμβολιασμένος!

O κορονοϊός έπεσε σαν κεραυνός στην οικογένεια Στεργιούλη της Λάρισας. Έπειτα από νοσηλεία σε ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, έχασε τη μάχη ο γνωστός φιλόλογος της Λάρισας, Χαράλαμπος Στεργιούλης.

Όπως σημειώνει το larissanet.gr, μόλις την Πέμπτη (09.09.20921) κηδεύτηκαν στη Λάρισα ο πατέρας του, Βασίλης και η μητέρα του, Ευδοξία, οι οποίοι κατέληξαν, επίσης, από κορονοϊό. 

Και οι τρεις δεν είχαν κάνει το εμβόλιο κατά του Covid19.

Ο Χαράλαμπος Στεργιούλης ήταν αρθρογράφος της larissanet και τον τελευταίο χρόνο διατηρούσε τη στήλη «Άγνωστες σελίδες από τον Αγώνα του ’21».

Click4more: Λάρισα – Κορονοϊός: Οικογενειακή τραγωδία με τους γονείς να πεθαίνουν και τον γιο τους να χαροπαλεύει

Έχει συμμετάσχει ως σύνεδρος και εισηγητής σε διάφορα διεθνή επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες. Εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε ελληνόγλωσσα και ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά.

Μέλος του ΔΣ της Μητροπολιτικής Ακαδημίας Θεολογικών και Ιστορικών Σπουδών Αγίων Μετεώρων και συνεργάτης της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων. Τακτικός αρθρογράφος του αθηναϊκού και περιφερειακού τύπου (Καθημερινή της Κυριακής, Larissanet, Νέα Εγνατία Καβάλας). Πρόεδρος του Δ.Σ. της Φιλολογικής Ιστορικής Αρχαιολογικής Λαογραφικής Εταιρείας Θεσσαλίας (Φ.Ι.Α.Λ.Ε.Θ).

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις