Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κορονοϊός – Μύκονος: Αντιδρούν οι επιχειρηματίες της εστίασης στα νέα μέτρα

Κορονοϊός – Μύκονος: Αντιδρούν οι επιχειρηματίες της εστίασης στα νέα μέτρα

Σε απόγνωση οι επιχειρηματίες στην Μύκονο για τα νέα μέτρα. Στο στόχαστρο η απόφαση που δεν θέλει κανένα πελάτη όρθιο στα καταστήματα εστίασης.

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Σταύρος Γρύμπλας, ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου της Μυκόνου, δηλώνει πως περίπου το 90% του πληθυσμού του νησιού έχει εμβολιαστεί και το νέο μέτρο μοιάζει με «ταφόπλακα» για τα καταστήματα.

Click4more: Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί σε δυο φάσεις – Τα σενάρια για το πως θα λειτουργήσουν οι κλειστοί χώροι

«Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση: Πώς μία επιχείρηση μπορεί να υποχρεώσει έναν πελάτη να παραμείνει καθήμενος και να φορέσει μάσκα, όταν ο ίδιος ο πελάτης δεν φέρει καμία ευθύνη εάν δεν πειθαρχήσει, αλλά τιμωρείται η επιχείρηση που δεν μπορεί να επιβάλει αυτό στον πελάτη;

Μύκονος: Αγανάκτηση και πρόταση

«Θέλετε οι επιχειρήσεις μας να παίξουν τον ρόλο του χωροφύλακα;», διερωτάται, φορτισμένος, ο Σταύρος Γρύμπλας, ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου της Μυκόνου. Σύμφωνα με τον ίδιο, μία λύση θα ήταν να γίνονταν έλεγχοι στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.

Click4more: Κορονοϊός και ταξίδια: Τι ισχύει για νησιά και ξηρά με τεστ και μάσκες

Ο ίδιος εκτιμά ότι τα νέα μέτρα θα φέρουν μεγάλο πλήγμα στις επιχειρήσεις, καθώς η εστίαση και ο τουρισμός είναι εκείνα που γεμίζουν τις ταμειακές της χώρας.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις