Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Κορονοϊός: Ο συνωστισμός στο beach bar της Αχαϊας έφερε συλλήψεις! Οι εξηγήσεις του ιδιοκτήτη (Βίντεο)

Κορονοϊός: Ο συνωστισμός στο beach bar της Αχαϊας έφερε συλλήψεις! Οι εξηγήσεις του ιδιοκτήτη (Βίντεο)

Ο κορονοϊός μπορεί να παραμένει στη χώρα και τα νέα κρούσματα να βάζουν σε σκέψεις, ωστόσο το αυτί ορισμένων δεν ιδρώνει με τίποτα. Ο συνωστισμός σε beach bar της Αχαϊας συνεχίζει να προκαλεί συζητήσεις…

Την κινητοποίηση των Αρχών προκάλεσε το πολυπληθές πάρτι με γνωστούς καλλιτέχνες hip hop, σε γνωστό beach bar της Κάτω Αχαΐας, όπου γινόταν χαμός με εκατοντάδες νέους, να συνωστίζονται ο ένας δίπλα στον άλλον.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία μετέβη χθες (13-07-2020) στην παραλιακή επιχείρηση και προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, για μη τήρηση αποστάσεων και μη χρήση μάσκας. Εκατοντάδες νέοι, 700-800 τον αριθμό, χόρευαν υπό τους ρυθμούς της μουσικής, αδιαφορώντας για την προσωπική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των γύρω τους.

Ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται ότι είχε οριοθετήσει το σημείο, αλλά υπήρχαν πολλοί νεαροί στην παραλία που όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα μπήκαν στο beach bar. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του, όπως είπε, ήταν αδύνατον να τηρήσουν τα προβλεπόμενα.

Ανάλογες εικόνες είχαν καταγραφεί και πριν από λίγο διάστημα, με τα σχετικά βίντεο να ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα της επιχείρησης. Προχθές το απόγευμα πάντως ο συνωστισμός ήταν μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@sao_beach_bar #summer destination..!!!

A post shared by Sao Beach Bar (@sao_beach_bar) on

Πηγή: dete.gr, thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις