Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κορονοϊός: Πρόστιμο σε δύο άτομα στο Αίγιο γιατί δεν είχαν χαρτί μετακίνησης

Κορονοϊός: Πρόστιμο σε δύο άτομα στο Αίγιο γιατί δεν είχαν χαρτί μετακίνησης

Δεν γλίτωσαν το πρόστιμο δύο άτομα στον νομό Αχαϊάς καθώς δεν είχαν χαρτί με μετακίνησης μετά την επιβολή απαγόρευσης της κυκλοφορίας λόγω του κορονοϊού.

Τα συγκεκριμένα άτομα επέβαιναν σε αυτοκίνητο και δεν δικαιολογείτο η μετακίνησή τους μια και δεν είχαν το σχετικό δικαιολογητικό έγγραφο, που προβλέπεται πια από την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας με την αστυνομία να τους επιβάλλει πρόστιμο 150 ευρώ. Το όχημα εντοπίστηκε στο Αίγιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έλεγχοι έγιναν και σε πεζούς και σχεδόν στο σύνολό τους έφεραν τη σχετική άδεια, ενώ η γενική εικόνα είναι ότι υπήρχε μεγάλη συμμόρφωση.

Επιτήρηση έγινε και στο Νότιο Πάρκο και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους  και προκύπτει μεγαλύτερη συμμόρφωση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Πρόστιμο και στο Ηράκλειο Κρήτης

Οι έλεγχοι για το μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας που ξεκίνησαν σήμερα το πρωί  «έφεραν» και το πρώτο πρόστιμο στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς, διαπιστώθηκε πως ο πολίτης δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα που θα αιτιολογούσαν τη μετακίνησή του και έτσι το πρόστιμο των 150 ευρώ, δεν άργησε να.

Το πρώτο πρόστιμο «έπεσε» σήμερα σε πολίτη που βρέθηκε, σε αστυνομικό έλεγχο, εκτός σπιτιού και χωρίς σχετικό έγγραφο με την αιτιολογία.

Πληροφορίες : thebest.gr,  cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις