Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κορονοϊός: Σοκ από τα νέα rapid test στα Τρίκαλα!

Κορονοϊός: Σοκ από τα νέα rapid test στα Τρίκαλα!

Αυξημένοι οι αριθμοί των ατόμων που μόλυνε ο κορονοϊός στα Τρίκαλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των rapid test που διενεργήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (30.11.2020).

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο κορονοϊός προσέβαλλε 18 άτομα, στα 200 που υποβλήθηκαν στα rfapid test, δηλαδή το 9%, όταν το όριο “ασφαλείας” που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι στο 4%.

Επικεφαλής των κλιμακίων του ΕΟΔΥ που διενεργεί τα τεστ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν η ιατρός-περιφερειακή σύμβουλος Δήμητρα Νάτσινα.

Κορονοϊός – rapid test: Στη Φαρκαδόνα την Τετάρτη (02.12.2020)

Ο Δήμος Φαρκαδόνας ανακοινώνει πως σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ και την περιφέρεια, θα πραγματοποιηθούν για τους πολίτες drive through testing κορoνοϊού, στον χώρο έξω από το Γενικό Λύκειο Φαρκαδόνας, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 και από ώρα 9.00 το πρωί.

Η διαδικασία αυτή, επιτρέπει στους πολίτες να δίνουν άμεσα δείγμα χωρίς να εξέρχονται από τα οχήματά τους και θα εξυπηρετούνται μέσα στα αυτοκίνητά τους σε πολύ σύντομο χρόνο.

Όσοι κάτοικοι το επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να ελεγχθούν για Covid19 άμεσα και με ασφάλεια.

Οι Δημότες θα προσέρχονται μόνο με το αυτοκίνητό τους και προς αποφυγή του συνωστισμού απαγορεύεται να προσέλθουν στο χώρο πεζή.

Διευκρινίζεται ότι τα rapid test που θα γίνουν θα είναι δωρεάν και απαραίτητο είναι οι πολίτες να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητά τους και κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει τον ΑΜΚΑ τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις